رست چیکن مرغ
مرغ سرخ شده
دستور کلاسیک مرغ سوخاری را امتحان کنید
سطح مهارت: متوسط
هیچ چیز کاملاً شبیه مرغ سوخاری سنتی با همه اصلاحات نیست تا یکشنبه همه خانواده دور میز بنشینند. اگر قبلاً هرگز مرغ را تفت نداده اید ، وقت آن است که بدرخشید. رگه های بیکن ، یک کره کره و قیمه های خانگی تمام چیزی است که شما برای افزودن مقدار زیادی عطر و طعم به پرنده خود نیاز دارید. فقط به یاد داشته باشید که هنگام پخت و پز باید مراقب ساعت باشید.
هنگامی که به این دستور العمل کلاسیک مرغ سوخاری تسلط پیدا کردید ، زمان آن فرا رسیده است. گل میخک را با حبه سیر غوطه ور کنید ، با یک لعاب بالزامیک خفه شوید و طعم دهنده ها را تجربه کنید - همه از این به بعد می خواهند یکشنبه به خانه شما بیایند!
سینه مرغ پر شده
این یک تصویر 6 از 58 است
سینه مرغ پر شده
دستور العمل کلاسیک سینه مرغ پر شده ما را امتحان کنید
سطح مهارت: متوسط
اگر می خواهید چیز جدیدی را با سینه مرغ خود امتحان کنید ، پر کردن آنها یک انتخاب عالی است. شما می توانید طعم بسیار زیادی به مرغ خود اضافه کنید و می توانید برای بچه ها نیز دزدکی حرکت کنید. سینه مرغ پر شده اگر برای دوستانتان آشپزی کنید از آنجایی که ظاهر هستند ، گزینه چشمگیری را ایجاد می کند. فقط پر کننده های خود را انتخاب کنید ، سینه های مرغ خود را صاف کنید ، پر کردن آن را بیرون بیاورید و محکم بپیچید و در فیلم چسبیده قرار دهید. قبل از پخت و پز در یخچال قرار دهید و فیلم غذایی را جدا کنید - ساده!
وقتی مهارت در پر کردن سینه مرغ را فرا گرفتید وقت آن است که مواد پر کننده مختلف را آزمایش کنید. انواع سبزیجات ، پنیر یا حتی آجیل و میوه را انتخاب کنید. در کنار سیب زمینی های جدید و تعداد انگشت شماری از برگ های تازه سالاد را برای پایان سالم سرو کنید.
پای مرغ و قارچ
این یک تصویر 7 از 58 است
پای مرغ و قارچ
دستور کلاسیک پای مرغ و قارچ را امتحان کنید
سطح مهارت: متوسط
درست کردن کیک ها بسیار آسان تر از آن است که شما فکر می کنید به خصوص اگر تقلب کنید و از شیرینی آماده استفاده کنید (خدای نکرده ، ما نمی خواهیم بگوییم اگر این کار را نکنید!) ساخت پر کردن از ابتدا مهمترین قسمت پای است - شما می تواند آنچه را که داخل آن می رود کنترل کند ، اعم از سبزیجات تازه یا یک سس خانگی. دانستن اینکه چه چیزهایی به پای شما می آید و انتخاب خانه به جای خرید از فروشگاه قطعاً گزینه سالم تری است.
پس از تسلط بر این کیک مرغ و قارچ کلاسیک ، زمان آن فرا رسیده است که پای های دیگری مانند پای پنیری ما (مناسب گیاهخواران!) ، مورد علاقه دوچرخه سواران مویی ، بسازید. استیک و شیر آلویی و یا حتی به خود یاد دهید که چگونه با استفاده از دستور ساده شیرینی پفکی ما شیرینی را از ابتدا درست کنید.
[ بازدید : 111 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]